Майка, която уби мъж, за когото казва, че е изнасилил

...
Майка, която уби мъж, за когото казва, че е изнасилил
Коментари Харесай

Майка застреля тинейджър, който изнасилил 6-годишната й дъщеря

Майка, която умъртви мъж, за който споделя, че е изнасилил шестгодишната й щерка, ще бъде съдена за ликвидиране. Конни Сербу, 43-годишна, се твърди, че е примамила фамилния другар Ксавие Сиера, на 18 години, в изолирана околност, откакто го е взела от изявление за работа.

Твърди се, че го е измамила да пристигна с нея, като споделила, че има потребност от помощ, с цел да сглоби двуетажно легло.



Но откакто го завела до тихото място, тя го застреляла. Местните отчети споделят, че чиновници са реагирали на известия за изстрели на 7 юли 2016 година и са разкрили Сиера мъртъв покрай река в Неапол, Флорида.

Повече от година по-късно, на 25 август 2017 година, полицията разкри, че е повдигнала обвиняване на Сербу за ликвидиране от втора степен.

Сербу твърди, че на 30 май 2016 година щерка й споделила, че е била насилена от Сиера пет години по-рано.



Тя обвинила Сиера в обезчестяване на щерка си и по този начин, възмутена от хипотетичните му дейности, тя споделила на други за желанието си да го убие.
Съдебните записи демонстрират, че тя е споделила на брачна половинка си, че би трябвало да се приготви да се грижи за двете им деца самичък, защото "тя ще направи нещо ".

След това се качила в кола с брат си Джон Варгас, който е на 29 години, и вдигнала Сиера, написа в записите.

След като отвела Сиера в изолираната околност, тя твърди, че го обвинила за изнасилването на щерка си.

След това тя и Варгас преследваха Сиера в гората, преди двамата да стартират битка за една от пушките на Сербу.
Говори се, че Сиера е получил огнестрелни рани и от двете пушки, до момента в който Варгас е бил улучен в корема, убивайки го.

И двамата мъже починали, а съгласно известията Сербу към момента била на мястото, когато пристигнала полиция.

Полицаите настояват, че тя е направила самопризнание, без никакви скрупули, казвайки: „ Всичко това е моя виновност. Така че не ме интересува, изнасили щерка ми... тя ми сподели всичко, което се случи. "

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР