Майк Макглоун, макростратег в Bloomberg, наскоро разговаря с Дейвид Лин

...
Майк Макглоун, макростратег в Bloomberg, наскоро разговаря с Дейвид Лин
Коментари Харесай

Биткойн ще продължи да превъзхожда повечето рискови активи – М. Макглоун

Майк Макглоун, макростратег в Bloomberg, неотдавна беседва с Дейвид Лин за бичите си прогнози по отношение на Биткойн.

Въпреки че чака Биткойн да продължи да превъзхожда множеството рискови активи, той предизвести, че цената на флагманската криптовалута може да се намали в кратковременен проект заради общия спад на всички рискови активи.

Макглоун възприема сегашната банкова рецесия като определяща за цената на Биткойн и счита, че има нещо неповторимо в актива, което не е виждал до момента – намаляващо предложение и бързо, ранно приемане. Той също по този начин има вяра, че Биткойн има капацитета да се трансформира в световно цифрово поръчителство.

Въпреки капацитета на Биткойн – Макглоун призна, че може да има трудности по пътя напред, като да вземем за пример регулаторни проблеми. Все отново обаче той счита, че Биткойн в последна сметка ще преодолее тези провокации и ще възобнови бичия си ход.

По време на ралито през 2021 година Биткойн не доближи задачата на Макглоун от $100,000, само че той има вяра, че в последна сметка актива ще се върне към траекторията си. Макглоун акцентира, че напоследък Биткойн сподели резистентност и неразрушимост.

Макростратегът счита, че Биткойн ще продължи да превъзхожда множеството криптовалути, в това число тези, включени в показателя Bloomberg Galaxy Crypto.


 


Този показател включва най-големите и най-ликвидни цифрови активи по пазарна капитализация, като се изключи постоянни монети, токени на тържища и монети за отбрана на персоналните данни.

Въпреки опцията за краткосрочна волатилност на цените, Майк Макглоун остава оптимист за дълготрайния капацитет на Биткойн и го вижда като скъп актив в диверсифициран капиталов портфейл.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР