МАЯМИ (AP) — Федералните прокурори разширяват разследването си на схема

...
МАЯМИ (AP) — Федералните прокурори разширяват разследването си на схема
Коментари Харесай

Адвокатите от Маями са финансирали схема за подкупи на DEA, твърдят федерални прокурори

МАЯМИ (AP) — Федералните прокурори уголемяват следствието си на скица за подкупи, включваща двама някогашни ръководители на Администрацията за битка с опиатите на Съединени американски щати, като насочват вниманието си към двама юристи на отбраната на Маями, обвинени в печелейки от повтарящи се течове на поверителна информация от DEA.

Прокуратурата на Съединени американски щати в Манхатън подаде правосъдни документи в понеделник, обвинявайки юристите, че са финансирали схемата, и желае от арбитър да разреши на прокурорите да прегледат близо 1000 имейла, текстови известия и записи на предпазени телефонни диалози сред юристите и Мани Ресио, някогашен сътрудник на DEA, който по-късно работи за юристите като частен детектив.

Комуникациите на юристите с техните клиенти и членове на техния проверяващ екип са поверителни и нормално са неразрешени за правоприлагащите органи, в случай че не се употребяват за осъществяване на незаконна активност. Но федералните прокурори започнаха необикновената стъпка тази седмица, като желаеха от...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР