Мая, вдовицата на Георги Илиев, все още не е преустановила

...
Мая, вдовицата на Георги Илиев, все още не е преустановила
Коментари Харесай

Любовник на Мая Илиева върти милионите й в Кипър! Вдовицата на Главния купи хотел на Ники Шванца

Мая, вдовицата на Георги Илиев, към момента не е прекратила дефинитивно връзките си с последния си ухажор Николай Иванов – Ники Шванца, макар че той мина под венчило, разбра HotArena.

Варненският плейбой е забягнал в Кипър, където е придобил локален бляскав хотел, с помощта на мощната финансова поддръжка на Илиева, писа „ Ретро “.

Висаджийската вдовица и Ники имаха дълга и бурна връзка, през която няколко пъти се събираха и разделяха. След разстрела на Георги през 2005 година Шванца си остава единственият мъж, съумял да задържи вниманието на Мая. Тя обаче по този начин и не посмя да предприеме по-важна крачка по отношение на него. Спред легендите на опелото на Жоро брачната половинка му дала обед бракът й с него да остане първият и последният.

За пред хората аферата й с Николай завърши преди две години, когато той небрежно се ожени за своята съгражданка Деси. Според всичко знаещи варненци мачото вдигнал женитба на инат на вдовицата, която години наред избягвала тематиката за дом и семейство. Той демонстративно й посочил, че няма да я чака постоянно. Но Мая приела волята му и не се възпротивила.

Решен вечно да завърши с нея, той забягнал за Кипър с Деси. Покрай сватбата Мая се сринала. След време обаче двамата някогашни още веднъж почнали да споделят между тях, сякаш единствено по другарска линия. Дали това в действителност е по този начин, единствено те си знаят, само че изведнъж Ники се сдобил с порядъчен хотел в Кипър, станал негов управител и сега го ръководи с обсег. Това се случило с поддръжката на Илиева, която, с цел да си го върне, му станала съучастник в кипърския хотел.

Според варненските злословия те в действителност в никакъв случай не са прекъсвали връзката си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР