„Мая, вън!“ скандират протестиращи пред скандалния строеж край Алепу. На

...
„Мая, вън!“ скандират протестиращи пред скандалния строеж край Алепу. На
Коментари Харесай

Мая, вън! скандират протестиращи пред скандалния строеж на Алепу

„ Мая, вън! “ скандират протестиращи пред скандалния градеж край Алепу. На мястото са се събрали към 80 индивида, най-вече младежи от Приморско. Сред тях са и кметовете на Бургас Димитър Николов и на Стара Загора Живко Тодоров, както и депутати и деятели на ГЕРБ.

Повод за митинга стана новината от края на предходната седмица, че скандалният градеж има нов притежател - общинарят от Приморско Стоян Василев. Той е брат на Здравко Василев, станал известен от риалити формата "Биг брат ". Здравко Василев обаче бе трети в кандидат-депутатската листа на "Изправи се! Мутри вън " на миналите парламентарни избори.

Протестиращите са разпънали плакати с надписи „ Това ли е лятната резиденция на Мая Манолова “, „ Мая, това ли е новият морал “, „ Затова ли искахте властта “. Чуват се и възгласи „ Къде се скри Христо Иванов “.

ГЕРБ спря това знамение на природата – светът не е виждал такова нещо – да се укрепи свлачище със градеж на хотел. Ето по какъв начин посредством подставени лица новосформираното болшинство се пробва да придобие хотел. Така ли ще ръководи? ", питат протестиращи.

Само преди броени дни самата Мая Манолова се разграничи от новия притежател на скандалния строeж посредством видео послание от Алепу. Манолова посочи, че въпреки новият притежател да е брат на Здравко Василев, от "Изправи се! Мутри вън!, нямали нищо общо с бъдещото строителство на ваканционен комплекс.

Самият Здравко Василев също се разграничи от дейностите на брат си.

На 29 април предприемачът и общински консултант от Приморско Стоян Василев разгласи, че ще строи „ Алепу Вилидж “, откакто закупил компанията „ ГБС Турс “, дружно с плана за ваканционно населено място. Василев изясни, че предходният притежател желал да се освободи от този обект, защото му носел негативи. И напомни, че решението на бургаския съд, с което се афишира за незначително строителното позволение за "Алепу вилидж ", се апелира.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР