Мая Манолова отговори на въпрос на Нова нюз преди старта

...
Мая Манолова отговори на въпрос на Нова нюз преди старта
Коментари Харесай

Мая Манолова за евентуална коалиция: Ще работим с тези, които работят за българските граждани и битовите им сметки

Мая Манолова отговори на въпрос на " Нова нюз " преди старта на предизборната акция с кого вероятно би се коалирала партията й в идващ парламент:

" Ще работим с тези, които поддържат идеите на българските жители. Явяваме се дружно на изборите с майки на деца с увреждания. Страхът от възходящите битови сметки е най-големият проблем на българските семейства, ние имаме нашите решения. Енергийно небогати са тези, чиито разноски надвишават 10% от бюджета им. Искаме суми над 150 лв. битови разноски да бъдат поети от страната - такива са 70% от българското население.

Таванът на бензина и дизела - до 2.50 лева също е наша идея. Ние показахме по какъв начин това може да се случи. Имаме въпроси към енергийния министър, настояваме за пълномощията на България в " Лукойл Нефтохим " и да се натисне рафинерията за събаряне на цените на бензина и дизела.

За Газпром: диверсификацията не може да е промяна на монополи и с непостижими цени за потребителите. Препоръчахме на служебното държавно управление договаряния с Газпром - с ангажимент да не търсят неустойки поради невзетите количества, също количествата да бъдат получени през зимата и да има договаряния за образуване на цената. Да е по-справедлива.

Питам Асен Василев като е за съветския нефт, за какво не желае да купуваме съветски газ от Газпром. Всички тези политици страдат от раздвояване на личността във властта и отвън нея. Те имат и свои ползи. Посредиците в газовите доставки получиха %.... "  
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР