Мая Манолова депозира в Народното събрание оставката си като национален

...
Мая Манолова депозира в Народното събрание оставката си като национален
Коментари Харесай

Манолова подаде оставка като омбудсман

Мая Манолова подава в Народното събрание оставката си като народен обмудсман. Причина е, че се кандидатира за кмет на София. Утре публично Инициативен комитет ще издигне кандидатурата й.
Промените постоянно са тръгвали от тук и отново ще тръгнат измененията от тук, от София, разяснява Манолова пред публицисти. Бъдете сигурни. Със боязън не се ръководи. С неистина – също. Ще бъда цивилен претендент. София е на столичани. София не е лява или дясна. Ще приема поддръжката на всеки, добави тя.
В документално изказване Мая Манолова декларира, че работата й редовно е била неглижирана от страна на Народното събрание. Според Манолова липсва воля да бъдат одобрявани промени в законодателството в полза на жителите.
Омбудсманът разгласи, че ще се кандидатира за кмет на среща с жители нощес. Манолова е решила да подава оставката си през днешния ден, а не след изборите макар „ нападателната “ акция, на която е подложена.
Сегашният кмет на София Йорданка Фандъкова, която през вчерашния ден разгласи публично, че ще се бори за четвърти мандат, дефинира Манолова като сериозен претендент.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР