Мауро Икарди няма да попадне в групата на Интер за

...
Мауро Икарди няма да попадне в групата на Интер за
Коментари Харесай

Икарди пропуска и мача със Сампдория

Мауро Икарди няма да попадне в групата на Интер за идния мач със Сампдория. Това съобщи наставникът на отбора Лучано Спалети, който през днешния ден даде обичайна си конференция, в която показа и какво се случва с аржентинеца след отнемането на капитанската му лента.

Luciano Spalletti has confirmed Mauro Icardi will miss Inter’s game against Sampdoria tomorrow due to injury pic.twitter.com/LQEzXpDIdI
— B/R Football (@brfootball) 16 февруари 2019 година
“Най-важното нещо е да работим умерено. Решението е вярно за Интер и целия тим. Нещата в съблекалнята си ги споделяме непосредствено в лицето. Взехме решение, което не е против Икарди, а в интерес на Интер. Това обяснихме и на Мауро през вчерашния ден. В Интер е значим целият тим, а не обособената личност”, стартира Спалети.

“Съжалявам, че няма да мога да разгадавам на Мауро против Сампдория. Той е мощен футболист, а ние желаеме да използваме всички мощни футболисти, които имаме разполагаем. Той има проблем с коляното. Разговаряхме с медицинския щаб и преценихме, че не може да играе. Утре Мауро няма да играе. Трябва да чакаме и Кейта да бъде изцяло възстановен”, добави наставникът.

| #Spalletti: " We'll have to see if Lautaro has the same ruthlessness that Mauro has shown. It seems that he's a player that possesses a strong and well-defined character. " #InterSampdoria pic.twitter.com/Opk7wjJHZB
— Inter (@Inter_en) 16 февруари 2019 година
“Трябва да действаме професионално. Способни сме да преодолеем всеки и всичко за положителното на Интер. Надявам се, че ще бъде хванат този, който е хвърлил камък по колата на Уанда. Лаутаро Мартинес е футболист, който има сериозен характер”, приключи Спалети.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР