Матю Пери, който наскоро издаде мемоарите си, призна и защо

...
Матю Пери, който наскоро издаде мемоарите си, призна и защо
Коментари Харесай

Любимец от Приятели шокира света с това признание

Матю Пери, който неотдавна издаде записките си, призна и за какво не може да гледа още веднъж " Приятели " - сериалът бетонирал го за историята. " Всеки сезон ми припомня тъкмо през каква гнусота съм минавал ", написа " Daily Mirror ".

Актьорът, който играе Чандлър Бинг, се бори със зависимостите от опиати и алкохол през годините, в които взе участие в сериала.

Въпреки че " Приятели " е толкоз огромен шлагер, Матю сподели, че му е мъчно да гледа ситкома, тъй като му припомня за неговите битки, написа dir.bg.

" Не съм го гледал, тъй като можех да още веднъж да усетя кръга, в който се въртях - пиянство, опиати, пиянство, кокаин ", добави той по-късно.

" Мога да различа сезон по сезон какво е ставало по това по какъв начин изглеждах. Ето за какво не желая да го виждам, тъй като това е, което виждам. Вземах по 55 Vicodin-а дневно, тежах 58 кг, бях в " Приятели ", гледан от 30 милиона души, само че не претърпявам това, че бях брутално слаб ", споделя той.

Той обаче имал предписание - в никакъв случай не пиел, нито употребявал опиати, до момента в който работел, от почитание към петимата си сътрудници. " Разплаквам се всякога когато се сетя. Мислел съм си: Не е почтено, че трябваше да мина през тази болест, до момента в който останалите петима-не ", прибавя той.

Поредицата завърши през 2004 година след 10 години, в които групата другари се сбогуваха с публиката, както и един с различен.

В записките си Матю сподели по какъв начин до момента в който всички хлипали на финала, той бил скован и не чувствал нищо.

Признава, че не знае дали изтръпването е поради тежкия коктейл от медикаменти, които е вземал, или тъй като той " като цяло бил мъртъв от вътрешната страна ". Споделя, че се надява един ден да бъде задоволително оздравял, с цел да гледа " Приятели ", тъй като знае, че сериалът е докоснал толкоз доста хора.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР