Матей Казийски е отказал да играе отново за националния отбор

...
Матей Казийски е отказал да играе отново за националния отбор
Коментари Харесай

Матей Казийски отказа да се върне в националния отбор на България

Матей Казийски е отказал да играе още веднъж за националния тим на България, разкри особено за БГНЕС шефът на волейболната федерация Любо Ганев.


" Кака, че на тези години към този момент му е мъчно. Разбирам го изцяло. Пожелавам му триумф. Дано създадем едно положително Европейско състезание и се класираме за Олимпиадата ", разгласи именитият волейболист пред нашата медия.

Треньорът Пламен Константинов няколко пъти беседва с Казийски, убеждавайки го да се върне и да помогне за Европейското състезание и олимпийските квалификации.

Казийски загатна, че обмисля разновидността още веднъж да е национал изключително по време на финалните плейофи в италианския шампионат, където стана първенец с Трентино. От своя страна Константинов остави до последния миг отворена вратата за завръщането. Двамата са разговаряли неведнъж. Във всяко изявление отговаряха уклончиво на въпросите.

През септември Казийски ще навърши 39 години. При финалните диалози той посочи точно умората и терзания за формата си преди идния сезон в Милано след тежко лято/есен в националния тим.

Казийски игра за България в интервала 2005-2012 година Най-големите му триумфи са бронзови медали от Световното състезание и Световната купа надлежно през 2006 и 2007 година /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР