Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг определи като майтап

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг определи като майтап
Коментари Харесай

Тен Хаг: Слуховете, че ще разпродадем състава са пълна глупост

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг дефинира като " подбив " и " нелепост " информациите, че огромна част от състава на отбора ще бъде продаден или освободен след края на сезона. " Червените дяволи " се показват неубедително през тази акция и към този момент изгубиха шансове да вземат участие в Шампионската лига през идващия сезон, а в последните дни се заприказва, че новият съсобственик на клуба сър Джим Ратклиф възнамерява да направи чистка в състава.


" Това е цялостен подбив! Всяко лято чета за 200 играчи, към които Манчестър Юнайтед демонстрира интерес, което не е правилно. Всяко лято се написа, че ще продаде всичките си играчи. Това също не е правилно. Бъдете невъзмутими и поемайте отговорност, когато пишете такова заглавие. Това са нелепости ", сподели Тен Хаг на днешната си конференция.

" Имаме доста добра основа в състава, само че би трябвало да създадем усъвършенствания през лятото. Контузиите имаха огромен отпечатък върху сезона ни ", добави Тен Хаг.

Нидерландецът разяснява и представянето на Джейдън Санчо за Борусия Дортмунд във вчерашния мач с ПСЖ. " Той игра доста добре, той е добър футболист. Показа за какво Манчестър Юнайтед са го купили и че има висока стойност за клуба. Това е добре, благополучен съм за Джейдън. Нека забележим какво ще стане в бъдеще ". /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР