Матерхорн е синоним на невероятно шикозния швейцарски курорт Цермат -

...
Матерхорн е синоним на невероятно шикозния швейцарски курорт Цермат -
Коментари Харесай

Червиня - един от най-изгодните ски курорти в света

Матерхорн е синоним на необикновено шикозния швейцарски курорт Цермат - дом на супер богатите, а до неотдавна и на съветските олигарси.

Най-добре защитаваната загадка измежду скиорите с по-плитки джобове обаче е Червиня, който се намира от италианската страна на Матерхорн, на близо 2 134 метра надморска височина, и се счита за най-изгодния курорт в Алпите.

Повечето ски разноски, като уроци, наем на съоръжение, храна и питиета, костват доста по-малко от италианска страна, а курортът предлага 350 км ски трасета и голям брой извънпистови направления.

Можете да посетите Glacier Palace от страната на Цермат, който на към 3 870 метра е най-високата точка на европейските скатове, обслужвани от лифтове, за ледени статуи и антични ледени формирания. Излизането на 360-градусовата му платформа за наблюдаване носи необикновено чувство, показва Daily Mail.



Известният треньор Уорън Смит организира ски курсове на обширния хладилник на Червиня, където качеството на снега, упорства той, е идеално за скиори на всякакво равнище.

Тризвездния хотел Petit Palais е на ниска цена и радостно място за настаняване, като неговият коз е местоположението – единствено на няколко метра от кабинковия въжен превоз и наоколо до центъра на Червиня, изпълнен с бутици, питейни заведения и заведения за хранене.

Стаите с аспект към планината се оферират без в допълнение възнаграждение, само че би трябвало да резервират бързо, защото безусловно се разграбват. Гледката на върховете, които изпълват прозореца ви, компенсира компактните и скромни спални с дребни душ кабини.
View this post on Instagram
A post shared by Petit Palais Cervinia (@petitpalais_cervinia)

Лоундж барът с билярдна маса и ресторантът за хранене са просторни, до момента в който закуската, следобеднияj чай и вечерята на шведска маса, която включва вино, оферират богат избор.

Eвтините нощувки ще ви оставят пари за ядене на терасата на Chalet Etoile, както и за вкусна еленска яхния с полента в Ristorante Bontadini.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР