Матео Беретини продължава да бъде преследван от контузии през настоящия

...
Матео Беретини продължава да бъде преследван от контузии през настоящия
Коментари Харесай

Неприятни сцени на US Open: Беретини обърна глезена си и напусна корта в инвалидна количка

Матео Беретини продължава да бъде преследван от травми през сегашния сезон и откакто по-рано през годината трябваше да пропусне редица шампионати заради контузии, през днешния ден италианецът претърпя нова сериозна травма и бе заставен да се откаже от Откритото състезание на Съединени американски щати.

Злощастният случай стана факт в дуела му от втори кръг в Ню Йорк против международния №73 Артур Риндеркнех, като в самия завършек на втория сет, изоставайки с 4:6 3:5, римлянинът се подхлъзна и обърна глезена си, след което остана да лежи на корта, крещейки от болежка.

Впоследствие италианецът бе прегледан от медицински екип на корта, като даже съумя да се изправи на краката си, само че срещаше съществени усложнения в напредването си и взе решение да прекрати борбата. Накрая той бе изведен от корта в инвалидна количка и бе очевидно сломен от случилото се.

Всичко това идва сега, когато тъкмо изглеждаше, че Беретини успява да се завърне към своето оптимално равнище на игра, откакто доближи до осминафиналната фаза на Уимбълдън и реализира безапелационен трисетов триумф над поставения под №29 Уго Юмбер в първия кръг на US Open.

He retired after being down a set and a break and left the court in a wheelchair
— Poopoo (@heythereokayyas)
 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР