MasterChef България затвърди успешния си старт в понеделник и с

...
MasterChef България затвърди успешния си старт в понеделник и с
Коментари Харесай

MasterChef е най-гледаното кулинарно шоу в България

MasterChef България затвърди сполучливия си старт в понеделник и с втория си епизод, излъчен на 27 февруари, като притегли 31.6% от всички ТВ фенове в часовия пояс 21,00 – 22,30. Това е с 32.2% повече от премиерата на новия риалити артикул на втората по гледаемост телевизия. За съпоставяне, Шоуто на Нова е гледано от 23,9% от всички фенове.

Пикът в зрителския интерес към MasterChef България, когато близо милион фенове са гледали bTV, е по време на дуела сред двете сполучливи маркетинг мениджърки които кръстосаха ножове, с цел да получат шанса да трансформират живота си.

Първите стъпки на любителите-готвачи по пътя към купата, огромната премия от 100 000 лева и курс в влиятелната академия Le Cordon Bleu в Лондон завоюваха както най-широката публика, по този начин и младите фенове на възраст 18-34. Според данните на GARB близо 36% от тях избраха да проследят достиженията в кухнята на Андре Токев, Петър Михалчев и Лео Бианки и във вторник, с 32% повече спрямо младите, които избраха риалити плана по Нова ТВ (27,2%).

33,2% от феновете сред 18-49 години гледаха MasterChef България, а формата на Нова наблюдаваха 27,4%.

Строгото и заслужено жури в лицето на Андре Токев, Петър Михалчев и Лео Бианки даваше рекомендации и отправяше градивни рецензии към кандидатите за престилката на MasterChef. Те бяха безкомпромисни към непознаването на съществени артикули и техники, а в това време бяха впечатлени от равнището на ястията на хоби-готвачите, ненадейно даже за експерти.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР