Масово кюстендилци започнаха да поставят видеонаблюдение пред домовете си и

...
Масово кюстендилци започнаха да поставят видеонаблюдение пред домовете си и
Коментари Харесай

Такава напаст налази Кюстендил, че градът заприлича на таралеж от камери

Масово кюстендилци започнаха да слагат видеонаблюдение пред домовете си и във входове на блокове поради зачестилите обири на обувки,

Само в границите на седмица 34-годишен кюстендилец се елементарни с 5 чифта обувки, което го принуди да прибегне и до слагането на камери.

„ Първо откраднаха маркови маратонки на сина ми. После мои обувки от естествена кожа и на дамата ботушите, които беше взела единствено преди седмица за 180 лева

Повярвайте, че слагането на камери ми излезе по-евтино “, изяснява пострадалият, който към този момент е пуснат няколко сигнала в полицията, само че причинителят не е открит.

По еднакъв метод различен кюстендилец снима по какъв начин мъж на междинна възраст влиза във входа на къщата му и екипиран с фенерче отмъква следващ чифт обувки.

Действието се развива в една от къщите наоколо до паметника на Ильо Войвода, където ловкият апаш е оставил боси не едно или две фамилии. „ Вече подвигнах ръце и сложих камери. Не го познавам индивида, само че той без никакъв позор влиза и краде.

Този път обаче съумях да го засека и пратих записа непосредствено в полицията. Видно е, че крадецът не е обществено слаб, добре облечен е, само че за какво минава и оставя цялостен квартал без обувки нямам визия “, споделя различен пострадал.

По негови думи огромна част от хората оставят обувките си пред входната врата поради пандемията, като по-този метод защищават фамилиите си.

От полицията също не скриват, че сигналите за обири на обувки са много, само че хванати причинители няма.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР