Масова вълна на недоволство от интернет тролове се надигна в

...
Масова вълна на недоволство от интернет тролове се надигна в
Коментари Харесай

Путинисти за Кристиан Костов: Този педал ще се нагъзи на бандеровците

Масова вълна на неодобрение от интернет тролове се надигна в обществените мрежи против българо-руския воин от " Евровизия " Кристиан Костов. Нежният юноша се прибра неотдавна у нас и чистосърдечно си призна, че няма желание да чака да бъде мобилизиран и да остави костите си в безумната война на кремълската хунта в Украйна.

" В армията ни няма потребност от педерасти, този като види бандеровците и ще им се нагъзи, вместо да стреля ", " Може да оказва помощ на фронта само като компаньонка или здравна сестра " и прочие мнения на съветски тролове засипват напоследък профила на младия артист.

В посещение преди няколко дни в " Шоуто на Николаос Цитиридис " Костов искрено съобщи, че се тормози за многочислените си другари в Москва и за първи път си разреши да подлага на критика режима на съветския президент Путин.

За страдание пацифистката позиция на Кристиан е мпосрещната на нож освен при Големия брат, само че и измежду нашите путлеропитеци.

Ето каква гнусна полюция спретна по адрес на момчето " писателят " Добри Божилов:

За да разберете какво значи " петно "...
Това е Кристиян Костов. Български артист, участник в Евровизия, заел второ място.
Но от този летящ старт в музиката, той не остава в България, да се развива тук, и да способства за нашето изкуство, а отива в... Русия.
Да, в Русия.
Защо?
Там пазарът бил по-голям и можел по-добре да се стартира.
ОК. Русия е добра, хубава, чудесна страна, в която мога да направя доста пари. Русия на Путин. Това момче е родено 2000 година, а Путин е на власт от 1999. Т.е. откогато е роден, не е имало друга Русия, с изключение на тази на Путин.
И тя му дава всичко - популярност, пари, самопризнание...
Преди дни това момче се завърна в България. И изплака: " Ако бях останал, щяха да ме активизират... "
Значи като е за концерти и рубли - Русия е добра. Предпочитам я. Не ми би трябвало България, на Изток пазарът е страховит.
А като пристигна готовност: " Ужас, деспот, едвам се измъкнах, добре че имах български паспорт... "
Ето това се назовава " петно "...
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР