Маскиран мъже са нападнали вчера младия изпълнител Фики Стораро, син

...
Маскиран мъже са нападнали вчера младия изпълнител Фики Стораро, син
Коментари Харесай

Маскирани нападнаха Фики Стораро

 48415209_383019055767049_806113388059951104_n Маскиран мъже са нападнали през вчерашния ден младия реализатор Фики Стораро, наследник на поп-фол артиста Тони Стораро.

На излизане от у дома в четвъртък преди 18 часа той и брачната половинка му са засечени от автомобил, който препречва пътя им. Двама маскирани мъже слизат от колата и стартират да блъскат по прозореца на Фики.

Той се е опитал да разбере какъв е казусът, когато те го хващат от двете страни и стартират да го бутат. Певецът е забелязал, че единият от тях е въоръжен с нож. Фики съумява да отбие нападките им в самоотбрана, а нападателите са избягали с колата си.

Полицаи идват светкачино и Фики подава тъжба срещу мъжете в Шесто РПУ. Той не е видял лицата им, поради маските, само че марката и номерът на автомобила, със софийска регистрация, са ясни. Органите на реда сега преглеждат всички камери наоколо до мястото на случая.

„ Аз съм артист, не съм престъпник, никому нищо неприятно не съм направил, по тази причина не се опасявах и излязох от колата. Но съм изумен по какъв начин може да има такива хора, които се разхождат измежду бял ден с маски и атакуват други. Благодаря на служителите на реда от Шесто РПУ за бързата реакция. Надявам се злосторниците да бъдат открити бързо и да получат съответното санкции “, описа Фики Стораро за случая.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР