Мъск покани X потребители да гласуват за импийчмънт на ръководителя

...
Мъск покани X потребители да гласуват за импийчмънт на ръководителя
Коментари Харесай

Мъск покани потребителите на Х да гласуват за импийчмънт на ръководителя на Министерството на външните работи

Мъск предложения X консуматори да гласоподават за импийчмънт на ръководителя на Министерството на външните работи на Съединени американски щати Майоркас.

Илон Мъск предложения потребителите на своята обществена мрежа X да гласоподават „ за ”или „ срещу ” импийчмънта на ръководителя на Министерството на вътрешната сигурност на Съединени американски щати Алехандро Майоркас.

„ Трябва ли секретарят Майоркас да бъде импийчмънтван за съзнателно нарушение на закона и причиняване на голямо нарастване на незаконната имиграция, което е най-високо в историята? “, попита милиардерът на страницата си в X.

Към 14:35 локално време в изследването са взели участие над 81 хиляди души. 91,4% от тях считат, че Майоркас заслужава импийчмънт.

Преди началото на гласуването Мъск означи в обособена обява, че „ доста поддържа увеличението на легалната имиграция “.

„ Не съм срещу имиграцията, аз, като всеки естествен човек, съм срещу концепцията голям брой непроверени хора да наводнят Америка. ”

По-рано Fox News заяви, че гласуването в Камарата на представителите на Съединени американски щати за импийчмънт на ръководителя на Министерството на външните работи може да се състои във вторник.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР