Мъск е добре дошъл в България. Дай Боже през април

...
Мъск е добре дошъл в България. Дай Боже през април
Коментари Харесай

Между възторга и съмнението: Ще дойде ли Илон Мъск в България?


„ Мъск е добре пристигнал в България. Дай Боже през април да го посрещнем, само че министрите на туризма и културата да си свършат работата “, разяснява в „ Тази събота “ PR специалистът Максим Бехар.

„ България няма хубаво туристическо лого. Няма да споделям на какво наподобява. България няма туристически слоган, няма визия за туризма за 2023 година. Нека да дойдат всички, Бил Гейтс - всички са добре пристигнали, само че има надалеч по-важни неща за извършване “, добави той.

Снимка: Редакторски екип


Според него тематиката с идването на най-богатия човек се е трансформирала в гротеска.

„ Всеки, който пристигна, е добре пристигнал. В България годишно минават над 60 хиляди милионери и над 12 милиардера, с изключение на българските. Смисълът на туризма е екскурзиантът да не помни своите проблеми “, уточни шефът на Института за разбори и оценки в туризма Румен Драганов.

Снимка: Редакторски екип


„ Принципът в туризма е да се целиш в дамата. Ако Мъсковица каже на Мъск, да отидат в България – той се обажда по телефона и споделя да палят самолета, тъй като тя желае “.

„ Ако Мъск пристигна с някой, който му трови живота, той няма да види нищо от хубостите “, изясни Драганов.

„ Трябва да сме правилни във връзка с рекламата. Ако Мъск идва поради фотография и това, което вижда на нея, не е по този начин, той може да претендира да му върнем парите “, добави той.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР