Масирано е полицейско присъствие около мястото, обявено за протестните действия

...
Масирано е полицейско присъствие около мястото, обявено за протестните действия
Коментари Харесай

Протестиращите за Покровнишкия мост блокираха АМ "Струма"

Масирано е полицейско наличие към мястото, оповестено за протестните дейности против бездействието на страната и неналичието на съответни дейности за скоростното започване на строителствтото на нов Покровнишки мост, написа " Струма ". 
 
Около 15 часа на кръговото за село Зелен дол  пристигнаха десетки коли и стотици поданици на 6-те села, подвластни от моста,по който всеки ден минаваха, с цел да стигнат в Благоевград. Около 15.15 часа протестиращите затвориха Автомагистрала " Струма ", като полицията блокира придвижването, с цел да не се стига до произшествия.
 
Преди това полицейски бус се опита да спре хората да слязат на автомагистралата, само че не съумя и се стигна до конфликт сред полиция и протестиращи. Хората съумяха да излязат на автомагистралата. На място са регионалния шеф Ст. Христов и кметът на Благоевград, които застанаха очи в очи с протестиращите в опит да отговорят на въпросите им.
 
На митинга не пристигна началникът на регионално пътно ръководство Иван Кунев, към който протестиращите имаха въпроси към строителството на моста. На финала се заканиха всяка неделя да блокират Автомагистрала " Струма ", до момента в който не чуят от страната по кое време ще бъде решен едногодишния им проблем.  
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР