Машините очевидно се компрометираха днес с този доклад, който излезе

...
Машините очевидно се компрометираха днес с този доклад, който излезе
Коментари Харесай

Костадинов иска оставката на кабинета заради пробив в националната сигурност

М ашините явно се компрометираха през днешния ден с този отчет , който излезе на ДАНС. Това сподели пред публицисти в Народното събрание водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов.

Още през днешния ден Михаил Стойнов (зам.-министър на електронното ръководство, бел. на реп.) би трябвало да бъде задържан, безапелационен е водачът на " Възраждане “. На второ място, счита той, би трябвало незабавно ЦИК да излезе с решение, с което да се разгласи за " невероятно “ машинното гласоподаване , каквато алтернатива има в Изборния кодекс, в случай че някоя от машините се повреди. 

Правителството на Денков би трябвало неотложно през днешния ден да подаде оставка поради пробив в националната сигурност, осъществен от негов чиновник, посочи Костадин Костадинов. Оказва се, че един заместник-министър може да повтори цялата процедура, да снима всичко това и „ да си го отнесе напълно гладко. Това не е страна “, заключи водачът на " Възраждане “. Ако желаеме хората да имат доверие в изборния развой, би трябвало да се случат тези три неща, акцентира той.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР