Maserati обяви, че компанията е сглобила първата прототипна бройка на първата

...
Maserati обяви, че компанията е сглобила
първата прототипна бройка на първата
Коментари Харесай

Първи поглед към електрическото Maserati GranTurismo Prototype

Maserati разгласи, че компанията е сглобила първата прототипна численост на първата в историята на компанията изцяло електрическа кола.

Успоредно с този анонси, от Maserati разпространи и първите "шпионски " снимки на бъдещото си 100% електрическо GranTurismo, снимани по време на преход през Модена.

От Maserati споделят, че преди лансирането на електромобила си, прототипни представители на модела ще бъдат подложени на извънредно сериозни изпитания, в лабораторна и реална обстановка, в разнообразни пътни и атмосферни условия.

Как звучи първата електрическа кола на Maserati можете да чуете

През септември 2019 година от MASERATI оповестиха, че всички бъдещи нейни нови модели ще са 100% създадени в Италия и ще се предлагат с новаторски хибридни и изцяло електрически задвижващи системи. От марката споделиха също по този начин, че бъдещите й 100% електрически пазарни оферти ще комбинират върхова динамичност на пътя с ново потомство батерийна технология, различни режими на ръководство, увеличена автономност и опция за бързо зареждане на акумулаторните кафези.

Друга значима стъпка в развиването на MASERATI, върху която подчертават от компанията, е въвеждането в серийното произвеждане на системи за самостоятелно ръководство. Първоначално новите модели на марката ще се оферират със системи от Ниво 2, след което и от Ниво 3.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР