Mаrvel потвърдиха, че вече имат герой, който е от ЛГБТ

...
Mаrvel потвърдиха, че вече имат герой, който е от ЛГБТ
Коментари Харесай

Какъв ще бъде новият герой на Marvel

Mаrvel потвърдиха, че към този момент имат воин, който е от ЛГБТ общостта и още нови облици с такава ориентировка са в развой на основаване, написа NME.

Съюзът на гейовете и лесбийките против клеветата (GLAAD) преди време изрече неналичието на показване на герои от ЛГБТ общността в киновселената на Marvel. Беше обявено, че режисьорът на " Тор: Рагнарок " Тайка Уайтити е изрязала от крайната продукция на кино лентата сцена на жена, която напуща спалнята на Валкирия.

Теса Томпсън, която играе Валкирия в продължението от поредицата удостовери половата ориентировка на героинята си предходната година, откакто беше упрекната, че е " типична безполова мъжкарана ".

" Героинята ми е бисексуална и доста малко се интересува от това какво мислят мъжете за нея. Каква наслада да играя тази роля ", написа актрисата.

Публикация, споделена от Marvel Studios (@marvelstudios) на Окт 10, 2017 в 8:06 PDT

Изтритата сцена беше мощно подложена на критика от GLAAD, както и решението да не се загатва по какъв начин Корг е бисексуален във кино лентата, защото той е изобразен като бисексуален в истинските комикси.

Шефът на Marvel Studios Kевин Фейдж призна, че има най-малко един действителен темперамент в киновселената на Marvel, който към този момент познаваме, както и нов воин, разработван сега, които са определяни като част от ЛГБТ общостта.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР