Мъртвопиян вилня до водопад край Пловдив. След това скочи на

...
Мъртвопиян вилня до водопад край Пловдив. След това скочи на
Коментари Харесай

Екшън край Пловдив: Мъртвопиян мята колелета в реката, кълне...

Мъртвопиян вилня до водопад край Пловдив. След това скочи на служители на реда, тъй като му написали акт.

Грозните подиуми се разиграли по време на разходка. Двама другари по чашка сграбчили колелетата си и решили да отидат до водопад до Карлово. Там почнали да се наливат с бира. На единия обаче алкохолът не му понесъл.

Опиянил се бързо и станал свадлив. Само няколко секунди по-късно сред приятелите зародил пикантен скандал. В яда си замотаният взел колелетата и ги метнал в гората.

" Извади ги и да се прибираме ", споделил приятелят му. Това обаче още повече го вбесило и станал още по-агресивен. Усещайки, че нещата не отиват на добре, към момента трезвият се обадил на тел. 112.

На място дошъл екип от униформени. Поискали персоналната карта на пияния. Той я дал с скука от инспекцията. Полицаите видели, че е счупена и тръгнали да му пишат акт. Това било последната капка на търпението на солидно почерпения мъж. Той насочил цялата си експанзия към чиновниците на реда - псувал, обиждал и кълнял наред.

За да предотвратят този цирк, униформените го задържали и го отвели в районното. Приятелят му извадил колелетата и едно по едно ги прибрал.

Пияният бил изправен пред съда, като магистратите определили санкция в размер на 300 лева по Указа за битка с дребното безчинство. От правосъдната банка той си признал всичко и не отрекъл обвиняването.

Снимка от iStockphoto.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР