Мъртвопиян повали жена си с един удар, защото е повикала

...
Мъртвопиян повали жена си с един удар, защото е повикала
Коментари Харесай

Ужас край Пловдив: Мъртвопиян повали жена си с юмрук пред оч...

Мъртвопиян повали жена си с един удар, тъй като е повикала полицията. Грозните подиуми се разиграли сряда вечерта в Стамболийски. Оказало, че още по обяд същия ден побойникът и неговия брат почнали да пият.  Съпругата се прибрала към 18 часа у дома и видяла, че мъжът й и компанията му са доста пияни. Тъй като знаела, че когато използва алкохол става нападателен и налита да ги бие, тя решила да се скрие в дома на майка си. Около 20.00 часа дружно с децата си се прибрала в дома си. Час по-късно чула крясъци от другата къща. Чули се и шумове от чупене на предмети и стъкла. Двамата братя се сбили. Съпругата и нейните деца се уплашили доста и избягали през прозореца като отишли при техните съседи.

Като забелязал, че жена му я няма, мъртвопияният се отправил към къщата, в която се крие. Жената доста се уплашила и подала сигнал на тел.112. Излязла на улицата, с цел да изчака екип на полицията. Докато запознавала полицейските чиновници със случая се появил и побойника.  Отправил се заплашително към нея, псувайки я с думите „ майка ти *** ***, какво отново искаш ”, след което без да се замисля я повалил с пестник в наличието на служителите на реда. Нахвърлил се върху нея, до момента в който била на земята и не спирал да я псува. 

Полицейските чиновници незабавно се намесили и задържали пияния бияч. Закарали го в районното и му съставили акт за дребно безчинство. Изправили го пред съда, като там съжалил за дейностите си. Магистратите му наложили санкция в размер на 200 лева.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР