Мъртво пияният зет на Николина Чакърдъкова – Симеон Бакалов, е

...
Мъртво пияният зет на Николина Чакърдъкова – Симеон Бакалов, е
Коментари Харесай

Мъртво пияният зет на Николина Чакърдъкова наръга мъж с нож, тя прикрива случая!

Мъртво пияният шурей на Николина Чакърдъкова – Симеон Бакалов, е наръгал различен мъж при побой в курортното село Балдево, община Гоце Делчев, излиза наяве от читателски сигнал.

„ Вчера бях на отмора в курортното селце Балдево, община Гоце Делчев. В 12 ч. през нощта видимо мъртво пийнал юноша се биеше с група локални, а по-късно извади нож и наръга единия от тях. Същият този юноша крещеше мъртво пийнал, че е шурей на Николина Чакърдъкова и че никой нищо не може да му каже. В момента лицето Симеон Бакалов е арестуван в РУП Гоце Делчев във връзка наръгването “, се споделя в читателския сигнал. И още:

„ Говорех си с локалните след случката. Казаха, че преди две седмици е аварирал, отново в същото село, мъртво пийнал, и певицата е прикрила случая, тъй като работел като камионджия и да не останел без брошура. Докога ще поносим това? “

Според информацията, която получихме, въпросното лице е арестувано, а наръганият мъж е признат в болница в Гоце Делчев. От РУП Гоце Делчев потвърдиха пред БЛИЦ, че е имало сходно сборичкване същата нощ в село Балдево, в болница са откарани да наблюдаване трима мъже с повърхностни порезни рани, само че без заплаха за живота. Има и арестуван.

Припомняме, че през 2018 година Николина Чакърдъкова омъжи щерка си Мария за някогашния ММА войник Симеон Бакалов, който е родом от Сандански.

Тогава стана ясно, че той е разпален танцьор, голям обожател на фолклорната музика и работи като управител във компания за бързи заеми. А дали в това време е сменил специалността и е станал камионджия, скоро ще става ясно.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР