Мартин Василев е номер 1 в първи кръг на фентъзи

...
Мартин Василев е номер 1 в първи кръг на фентъзи
Коментари Харесай

Кой е “Мениджър на седмицата” във фентъзи efbet лига?

Мартин Василев е номер 1 в първи кръг на фентъзи играта за българския шампионат с впечатляващите 81 точки. Съвсем разумно в тима му най-сериозен принос дава Маурисио Гарсес от ЦСКА с феноменалните 21 точки. Капитанът Даниел Наумов, Серкан Юсеин, Пиерос Сотириу и Юрген Матей също дадоха своя принос за успеха на Мартин.

Страхотни дуели и няколко изненади видяхме в първи кръг на efbet лига. Доста фентъзи мениджъри имаха в състава си по трима играчи на Левски, както и на Ботев Пловдив, загубите на тези 2 тима без маркиран гол дадоха своето отражение за един по-ниско ефективен кръг. Борбата за огромната премия продължава и кръг 2 започва след по-малко от 48 часа, а уредниците желаят триумф на всички фентъзи фанатици!

Ако към момента не участваш - изцяло гратис в играта на може се включиш през уеб страницата или безплатните приложения за Android и iPhone. Сезон 22/23 е с най-големите награди до момента в това число игрова подпора най-ново потомство, смарт часовник, музикални колони и даже истинската топка от Световното състезание по футбол в Катар. В секция “Награди” и “Правила” ще може да видиш цялата информация за играта.

Последвай страницата на играта в обществените мрежи (инстаграм за повече информация и занимания с Фентъзи efbet лига!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР