Мартин Луис призова Джереми Хънт да преразгледа несправедливите“ такса за

...
Мартин Луис призова Джереми Хънт да преразгледа несправедливите“ такса за
Коментари Харесай

Мартин Луис издава предупреждение относно детските надбавки, тъй като самотният татко осъжда „крайно несправедливото“ правило

Мартин Луис прикани Джереми Хънт да преразгледа „ несправедливите “ такса за детски надбавки с високи приходи, която „ санкционира фамилиите с един приход “.

MoneySavingExpert.com сподели, че това е „ най-голямата обособена тематика “, която обществеността е помолила да повдигне пред канцлера преди бюджета на 6 март. Таксата за детски надбавки с високи приходи се ползва, когато вие или вашият сътрудник стартира да печели над £50 000.

Вие връщате 1% от вашите детски надбавки за всеки £100 приход сред £50 000 и £60 000. Спечелете над 60 000 английски лири и ще би трябвало да върнете 100% от детските си надбавки – което значи, че не получавате нищо.

Кампания обявиха, че това предписание е незаслужено, защото значи, че двойка печели малко под £50 000 всеки - да вземем за пример, да кажем, че печелят £49 500 всеки, тъй че общата сума от £90 000 - няма да би трябвало да изплаща никакви детски надбавки. Но в случай че уединен родител печели £60 000, той ще би трябвало да изплати цялата сума.

Мартин използв...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР