Мъртъв мъж е открит в гаража на втората палуба на

...
Мъртъв мъж е открит в гаража на втората палуба на
Коментари Харесай

Подробности за втората жертва: Още един труп на италианския ферибот факла

Мъртъв мъж е открит в гаража на втората палуба на ферибота „ Юрофери Олимпия “, който се възпламени край гръцкия остров Корфу на 18 февруари, заяви гръцката телевизия Скай. Това е втората жертва, която спасителите намират на борда, откакто в неделя беше открит мъртъв гръцки водач.

Все още не е известна самоличността и националността на жертвата. Според първични информации, обявени от осведомителния уебсайт tempo24.news, тялото е открито край товарен автомобил.

Спасителната интервенция за откриването на десетимата пасажери, които са в неопределеност и измежду които има седем български жители, напредва с бързи темпове, само че спасителите изчакват да спаднат стойностите на въглеродния диоксид навътре в плавателния съд, с цел да не бъде провокирано ново разгаряне на огъня.

Днес корабът беше изтеглен в намерено море пред пристанището на град Астакос, с цел да може интервенцията да продължи безвредно.

Италианският транспортен съд се възпламени на разсъмване на 18 февруари, до момента в който извършваше курс по линията Игуменица – Бриндизи, с 290 души пасажери и екипаж.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР