Март месец още не е преполовил, но пролетта определено се

...
Март месец още не е преполовил, но пролетта определено се
Коментари Харесай

5 идеи за маникюр за първите пролетни дни

Март месец още не е преполовил, само че пролетта несъмнено се усеща във въздуха. А както сменяме дрешника си със промяната на сезоните, по този начин и маникюрът ни има потребност от свежи хрумвания за по-топлото време.
 Огледални нокти - маникюр наклонността на пролет 2024
Огледални нокти - маникюр наклонността на пролет 2024

Ефектна, само че лесна за реализиране

А какво по-пролетно, по-жизнерадостно и по-пъстро от нокти, изпъстрени с цветя! Събираме пет хрумвания за флорален маникюр, подобаващ за пролет 2024, както и за 8-и март.

С същински цветчета

Базата е от настоящия самичък по себе си бледорозов лак, а нежният резултат идва от същинските изсушени цветенца, които запечатваме с топ лак.

Маргаритки

Освен супер пресен, този маникюр има един огромен плюс - не е мъчно да го реализираме сами вкъщи, в случай че разполагаме с прозрачен, бял и жълт лак, както и инструмент за изобразяване на нокти.

И хибискус

Синият лак е изключително настоящ през последния сезон и това няма да се промени и напролет. Тук той разцъфва под формата на цвят на хибискус на върховете на неутрално лакирани нокти.

Върху люляково лилаво

Ако напълно флорални нокти не са тъкмо нашия жанр, можем да ги прибавим като акцент единствено на някои от ноктите си. Тази основа в толкоз пролетния люляково виолетов цвят ни се коства идеална за задачата.

Незабравки

Едно от най-нежните пролетни цветя носи и символика - " в никакъв случай не ме забравяй ". Със или без помощта на маникюрист реализираме с лак в два нюанса синьо, както и сребристо, или бяло за тичинката.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР