Март е един от най-хубавите месеци в годината, в който

...
Март е един от най-хубавите месеци в годината, в който
Коментари Харесай

Любовен КЪСМЕТ за всяка зодия за месец март 2021 г.

Март е един от най-хубавите месеци в годината, в който чакаме и идването на пролетта. Какъв ли шанс ни е подготвила ориста съгласно зодията ни, четете в публикацията ни!

 Любовен КЪСМЕТ за всяка зодия за месец март 2021 година (Част 1) Любовен КЪСМЕТ за всяка зодия за месец март 2021 година (Част 1)
Месец март напълно наближи и е време да забележим какъв ще бъде шансът на всяка една от 12-те зодии. Вижте вашата и стискаме палци късметъ...
Везни: Любовта не подминава никого и идва в точния миг, когато си мислиш, че в никакъв случай няма да те сполети. Истината е, че към момента не бяхте подготвени за нова връзка, само че идва миг, в който сте щастливи със себе си, спокойни и уверени. Точно това е моментът, в който любовта ще извърши сърцето ви и ще ви донесе доста благополучие.
Скорпион: Ще получите скрито пояснение в обич. Никога не сте си мислели, че ще ви се случи нещо сходно! Възможно е да получите СМС от чужд номер, с който интензивно да започнете да си споделяте. Неизвестното е доста вълнуващо, само че най-после ще видите, че познавате този човек, а той е бясно влюбен във вас от доста време насам.  
Стрелец: Имате една огромна фантазия, която очаквате от доста време да ви се случи. Е, март месец е превъзходен с това, че ще ви донесе един от най-мечтаните дарове, а точно вълнуващо предложение за брак. Имате необикновен човек до себе си, а някъде из шкафчетата вкъщи свети специфичен пръстен, който скоро ще е на ръката ви.
Козирог: През март можете да получите една от най-големите вести в живота си, а точно това, че чакате бебе! Щастието в никакъв случай не идва единствено, което значи, че е доста допустимо и да са близнаци... Споделете с близки и другари, тъй като всички чакат щастливата вест от доста време насам.
 Каква ЛЮБОВ да чака всяка зодия до края на 2021 година (Част 2) Каква ЛЮБОВ да чака всяка зодия до края на 2021 година (Част 2)
В любовта постоянно ни се желае всичко да се случва бързо и да открием допустимо най-скоро половинката си. Ето какво чака всяка зодия до к...
Водолей: Очаква ви доста забавен и динамичен месец март. Възможно е да имате две къси и доста неангажиращи прекарвания, които обаче ще ви дадат доза самочувствие и ще ви накарат да се почувствате мечтани още веднъж. Очакват ви буйни нощи на чаша вино и вкусна храна, насладете се на всеки миг и се оставете да бъдете обожавани.
Риби : На Рибите им следва предложение за брак или вест, че ще имат бебе. Каквото и да им е писано и на какъвто и стадий от връзката си да са, ще бъдат най-щастливите от всички. Ако пък сте без половинка, това не значи, че до края на годината няма задоволително време, с цел да ви се случи точно това – годеж или бебе. Любовта идва и не пита, щастието – също! Просто му се насладете и се радвайте на шанса, който имате.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР