Марко Верати коментира представянето на своя тим след победата с

...
Марко Верати коментира представянето на своя тим след победата с
Коментари Харесай

Верати: Видяхте как защитниците бележеха, а нападателите защитаваха

Марко Верати разяснява представянето на своя отбор след успеха с 5:0 над Андерлехт, която класира ПСЖ напред в конкуренцията. Верати означи първтото попадение и даде старт на разгрома.

" Винаги е голямо наслаждение да вкараш гол, съобщи създателят на първото попадение Марко Верати, който има едвам два гола в 40 мача в Шампионската лига. След като открихме резултата, заиграхме доста по-освободено и си направихме една добра победа с прекрасен резултат.

" Всички способстваха за успеха, видяхте по какъв начин бранителите бележеха, а нападателите играха в отбрана. Ние също по този начин се постарахме да играем бързо, което е доста значимо против отбори, които се подреждат в отбрана.

Автор на хеттрик за ПСЖ Левин Курзава добави своя съотборник. " Разписах се три пъти с помощта на моите съотборници. Но пък тези голове ми дават по-голяма убеденост. Сега би трябвало да продължим работата си и да се влагаме повече, тъй като шампионата и Шампионската лига навлизат в характерен стадий тъкмо преди Коледа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР