Марката Honor все още не е известна с премиум смартфони,

...
Марката Honor все още не е известна с премиум смартфони,
Коментари Харесай

Какво предлага Honor X6a срещу само 150 евро

Марката Honor към момента не е известна с премиум смарт телефони, а по-скоро с наличните си такива, които оферират допустимо най-хубавото в междинния и невисок клас.
 Huawei, HarmonyOS 4 и какво да чакаме от новата операционна система
Какво да чакаме от HarmonyOS 4 на Huawei

Изкуственият разсъдък е фокусът

Honor X6a е най-новият модел на марката, който уголемява портфолиото и в тези ценови сегменти и идва с прилични спецификации и доста ниска цена.

Наследникът на миналогодишния Honor X6, X6a, носи усъвършенствания по отношение на своя предходник в основни аспекти, в това число батерия и екран.
 Снимка 628141

За начало 6.56-инчовият HD+ екран поддържа 90Hz периодичност на освежаване, до момента в който предходният модел имаше единствено 60Hz периодичност на освежаване.

Отвътре Honor X6a не е толкоз впечатляващ заради процесора MediaTek Helio G36, който не свети с нищо изключително, що се отнася до продуктивността.

Чипсетът на MediaTek е комбиниран единствено с 4GB RAM и 128 GB вътрешна памет, която може да бъде разширена с microSD карта.
 Снимка 628140

Honor X6a обаче залага на нелоша тройна камера, формирана от 50-мегапикселов основен датчик и още два датчика с по два мегапиксела.

Основната камера поддържа до 1080p видео снимане, само че разграничителната дарба при статичните изображения е доста по-голяма - 8160x6120 пиксела.

Има и прилична пет-мегапикселова камера начело, в случай че желаеме да извършите няколко селфита.
 Снимка 628139

Друг значим ъпгрейд по отношение на Honor X6 е малко по-голямата батерия.

Новият смарт телефон от междинен клас на Honor се зарежда от 5200mAh батерия, която поддържа зареждане с до 22.5, което е още едно малко усъвършенстване по отношение на предходния модел.

Други акценти на телефона включват 3.5-милиметров аудио жак, датчик за пръстови отпечатъци, поддръжка на две SIM карти и различаване на лица.
 Honor 90, Honor 90 Pro и всичко за новите смарт телефони
Серията Honor 90 идва с 200МР и налични цени

Големи акумулатори и красиви екрани

Очакваме доста скоро Honor X6a да бъде показан и в Европа, като се чака цената му да е към 150 евро.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР