Марк Зукърбърг успя да продаде къщата си 3 пъти по-скъпо,

...
Марк Зукърбърг успя да продаде къщата си 3 пъти по-скъпо,
Коментари Харесай

Марк Зукърбърг успя да продаде къщата си 3 пъти по-скъпо

Марк Зукърбърг съумя да продаде къщата си 3 пъти по-скъпо, в сравнение с я купи, съобщава изданието Mansion Global. Сделката, която милиардерът и брачната половинка му Присила Чан са сключили е за 31 млн. $ и това я прави най-скъпата на жилищния пазар в Сан Франциско от началото на годината до момента. Изданието напомня, че двойката закупи парцела през 2012 година за съвсем 10 млн. USD.

Домът от 7386 квадратни фута е издигнат през 1928г. и разполага с 4 спални и 4 бани. Намира се на ъгъла на Мишън и Долорес Хайтс в Сан Франциско. Имотът е реновиран, като към съществуващата разгъната застроена повърхност са прибавени още 1800 квадратни фута.

Името на купувача на къщата на Зукърбърг в Сан Франциско не се прецизира, само че съгласно портала Time to Times новият притежател сега живее в Делауеър.

Mansion Global припомня, че Зукърбърг и Чан купиха към 600 акра земя на хавайския остров Кауаи през март предходната година за 53 млн. USD. Към момента двамата имат над 1300 акра на острова. Известно е също, че по-рано, през май 2021 година, двойката планираше да продаде къщата си в Силициевата котловина за 5,3 млн. USD. Въпреки това, няколко седмици откакто парцелът на основателя на Фейсбук беше разгласен за продажба, цената му падна до малко под 5 млн. USD. Къщата беше изтеглена от пазара при започване на юли тази година и сега се отдава чартърен за 11 000 USD на месец.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР