Марк Зукърбърг изгражда огромен комплекс на стойност 100 милиона долара

...
Марк Зукърбърг изгражда огромен комплекс на стойност 100 милиона долара
Коментари Харесай

Марк Зукърбърг се готви за края на света

Марк Зукърбърг построява голям комплекс на стойност 100 милиона $ в Хавай с под земята бункер, лични източници на храна и сила. Строителството е в ход като част от скришен план, който допуска, че милиардерът се пробва да скрие подготовката си за края на света, оповестява Wired, базирайки се на източници и документи за обмисляне.

Комплексът на създателя на Фейсбук Koolau Ranch към този момент е отчасти издигнат и се трансформира в един от най-скъпите персонални строителни планове в актуалната история. Комплексът на остров Кауай ще се състои от повече от 12 здания с две централни имения, които ще бъдат свързани с тунел, водещ до под земята подслон с размер 1500 кв.м с спешен люк, наличен по стълби.

Комплексът ще разполага с минимум 30 спални и 30 бани, както и къщи за посетители и група от 11 „ дисковидни “ къщи на дървета, свързани с въжени мостове. Подземният бункер ще съдържа жилищно пространство и помещение за техническа поддръжка и ще има бетонна и стоманена порти, които устоят на съществени гърмежи.
Източник: elle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР