Мариян Огнянов има записани 133 официални мача за Ботев (Пд),

...
Мариян Огнянов има записани 133 официални мача за Ботев (Пд),
Коментари Харесай

Мариян Огнянов: Уникално е да се играе на Колежа

Мариян Огнянов има записани 133 публични мача за Ботев (Пд), а в един от тях той оставя името си в историята.

На 5 декември 2013 година Огнянов е създател на последния маркиран гол на " Колежа " преди неговото разрушение, като това се случва в 70-ата минута на мача Ботев - ЦСКА, извоюван от " канарчетата " с 2:1. 34-годишният техничар сподели за възприятието да играеш пред цялостните трибуни на стадион " Христо Ботев ".

" Какво си припомням за мача? Аз този гол ще го помня постоянно не тъй като съм последният, който е вкарал гол на " Колежа ". Помня го, тъй като това ми беше първи мач след 2 месеца и половина травма, която беше доста неприятна и ме извади от игра. Това ми беше първият мач след нея. Мисля, че влязох в 70-ата минута и играх 20 минути. Успях да вкарам гол, който не беше хубав или кой знае какъв брой прекрасен, само че пък беше скъп - с него спечелихме и то против ЦСКА.

Какво е да играеш пред " Колежа "? Аз поисквам на тези млади момчета, които обичат Ботев и упражняват в Ботев да изпитат възприятието да играеш на " Колежа ", тъй като в действителност е необикновено. Играл съм там в хубави мачове, да не приказвам за дербитата. Дори с непретенциозни тимове имаше по 5-6 хиляди индивида на " Колежа "! Атмосферата е неописуема, това би трябвало да го изпиташ, човек не може да го изясни с думи. Играли сме дербита с Левски, с ЦСКА... Чувството е неповторимо и незабравимо! ", съобщи той пред сътрудниците от " Гонг ".
 Джеймс Етоо подписа нов контракт с Ботев (Пд)
Джеймс Етоо подписа нов контракт с Ботев (Пд)

Клаузата се е възобновила автоматично
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР