Мария Силвестър остана без работа заради свалянето от ефир на

...
Мария Силвестър остана без работа заради свалянето от ефир на
Коментари Харесай

Вижте какво прави Мария Силвестър, след като остана без работа

Мария Силвестър остана без работа поради свалянето от ефир на тв предаването " Бригада нов дом ". Актрисата се изявяваше още и като водеща на рубриката " 10-те най " в съботното шоу " Мармалад ", което обаче, също отпадна от програмата на bTV в края на март.

Въпросът с какво се занимава от този момент синеоката тв водеща сигурно вълнува почитателите ѝ в обществените мрежи. За момента тиражираните информации са, че Мария е в трескава подготовка за чисто нов план, отдаден на науката и предопределен за Youtube. Слуховете редят, че следва да я забележим и в ново предаване за пътешествия, само че единствено като посетител.

Иначе актрисата няма непрекъсната работа, най-малко за момента и не е ясно по какъв начин свързва двата края. От време на време има рекламни задължения като модел, само че надали това взема решение финансовия въпрос. В един миг брюнетката беше решила да написа книга за духовното, само че такава към този момент не се е появила на пазара.

Сега Силвестър се е посветила най-много на 14-годишния си наследник Давид и на личностното си рационализиране. Признава, че върви на психотерапия и е доста удовлетворена от постигнатите резултати.

Откакто се разведе, 45-годишната звезда не споделя доста за персоналния си живот. В продължение на година и половина тя поддържаше връзка с няколко години по-младия от нея Михаил Пенев, само че двамата към този момент не са двойка, написа show.blitz.bg.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР