Мария Оряшкова се сдоби с номинация на съвета снощи. След

...
Мария Оряшкова се сдоби с номинация на съвета снощи. След
Коментари Харесай

Кой отпада тази вечер - Оряшкова или Елвиса

Мария Оряшкова се снабди с номинация на съвета нощес. След като Старейшините изгубиха най-изненадващо от Гладиаторите се изправиха на съвет при Ралица край огъня.Те единомислещо предложиха Оряшкова като най-слабото звено в племето и я пратиха на борба против Елвиса.

На съвета се разбра още, че при тях има една скрита коалиция сред Момчи, Дунев  и Мишо. И към тях се е включила и Денислава. Която загърби дамите и не поддържа Мария, с цел да си избави кожата. Дъщерята на Виолета се базира на близостта си с Михаил, с който на Чистилището си дали обещание да си пазят гърбовете.

Очакванията на феновете за борбата сред Елвиса и шампионката по самбо са да е от най-драматичните, изиграли се до в този момент в пети сезон. Но множеството от тях ще се разочароват тъй като арената ще напусне Оряшкова. А Марто продължава към финала.

Според кореспондент на светското издание „ Блиц ”, който научил развръзката, Мартин Николов ще би трябвало да върви от тук нататък постоянно на елиминации и на него ще се падне достойнството да в профил и Денислава и майка й Виолета. Които ще отпаднат тъкмо от него. Той ще се добере до огромния край, само че ще бъде трети. След като Момчил и Рълев ще спорят в борба за 100-те бона.

Автор: Блиц

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР