Мария Илиева се появи в истинския си вид на снимки

...
Мария Илиева се появи в истинския си вид на снимки
Коментари Харесай

Бомба: Ето я истинската Мария Илиева - без фотошоп и вталяване!

Мария Илиева се появи в същинския си тип на фотоси нощес и мигновено разбуни духовете. Певицата е снимана по време на присъединяване си в морско заведение, в деня на София и празника Вяра, Надежда и Любов.



Облечена в жълта рокличка, Мария се е качила на великански високи обувки с ток и дебела платформа, като очевидното им предопределение е да поприкрият наднорменото й тегло. Знаем, че високите токчета оптически издължават фигурата и я вършат да наподобява по-стройна.

Също както и косата, която в тази ситуация на Мария е прибрана на кок, с цел да подчертае шията й. Въпреки всичко това клиентите на заведението нямаше по какъв начин да не виждат, че любимката им се е поналяла. Това проличава изключително в крачетата на Илиева над коляното, както и в голите й до раменете ръце, които са искрено пухкави.

Но пък е обяснимо това състояние, тъй като знаем, че Мария е на 45 години и е родила две деца, едното от които много късно. Преди години, първоначално и средата на кариерата си, тя беше даже много слаба, само че и в този момент се намират почитатели, които я харесват по този начин, както е сега.

" Пищна и сочна хубавица е 100 пъти по-готино от някоя изсушена скумрия ", предизвикват я те.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР