Мария Илиева ни разочарова за пореден път! Докато се представя

...
Мария Илиева ни разочарова за пореден път! Докато се представя
Коментари Харесай

Мария Илиева в мрежата и Мария Илиева на живо! Това две различни жени ли са?

Мария Илиева ни разочарова за следващ път! Докато се показва за мощната госпожа, на която всичко й е наред, която няма никакви комплекси и която мачка наред тези, които който се осмеляват да я настъпят по болния пръст, то истината се оказва напълно по-далечна, видя HotArena.

Разглеждайки newsfeed-a на обществената мрежа Инстаграм попадаме на последното фото, което Илиева е качила – от 13-ите годишни награди „ Жена на годината 2018 “. Първоначално фотографията поражда мощен екстаз, защото певицата наподобява безупречно секси и по всичко проличава, че е преборила непотребните килограми от бременността .

След това решаваме да намерим останалите фотоси от събитието, с цел да й се възхитим още повече на волята и страхотните резултати, които е постигнала върху външния си тип и фигурата си.

Мария си е тръгнала със статуетка „ Жена на годината “ в категория „ Музика “. Откриваме действителните фотоси от мероприятието и тук идва разочарованието. Оказва се, че Илиева въобще не е напреднала в свалянето на килограми . Не единствено, че е прелестно закръглена, само че и тоалетът й е извънредно несъответствуващ за не толкоз положителната й физическа форма. И не това е фрапиращото.

Абсурдното е, че Мария явно се срами от фигурата си и в профила си в мрежата ни показва една напълно друга жена, която не дава отговор на действителната. Тя сама загатна, че това е най-важната и смислена година в живота й, заради раждането на сина й. Именно поради това си заслужава да си носи килограмите с горделивост и да не се срами от тях. Или най-малко да ги прикрива с облекла, а не с Фотошоп, до момента в който още веднъж влезе във форма.

Друго изненадващо нещо от събитието бе, че Илиева получи премията си не от кого да е, а от Папи Ханс. Който е гледал последния сезон на „ ВИП Брадър “ е наясно, че Папи и някогашният на Мария – Атанас Колев, който се трансформира в неин зложелател, станаха първи другари.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР