Мария и съпруг №3 Мирослав са пред развод само седем

...
Мария и съпруг №3 Мирослав са пред развод само седем
Коментари Харесай

7 месеца след сватбата: Мария се развежда

Мария и брачен партньор №3 Мирослав са пред бракоразвод единствено седем месеца след сватбата. Заралийката и предприемачът се изпокарали след последната им обща отмора в Гърция. Отварачката заливаше мрежата със фотоси и клипове от почивката си, само че внезапно фамилията се изпокарало грубо в южната ни съседка, прибрало се скоростно в България и се чака всеки миг да подадат документи за бракоразвод.

Не е ясно каква е повода, като една от версиите е, че някой е кръшнал от брачното ложе. Второто съмнение е за децата на Миро, които по този начин и не могли да одобряват новата жена на баща си и непрекъснато правели номера, макар че тя се стараеше да ги хвали по медиите.

„ Уикенд “ показва, че Мария е изтрила и всички общи фотоси с Миро Дзвера, само че в нейния инстаграм профил към момента участват прочут брой снимки от сватбата, може би с цел да му припомнят какво изпуска.

Това е трети брак за миньончето, което разгласи, че може да се върне в чалгата. Първият е с Димитър Андонов и устоя 5 години, а вторият-с Християн Гущеров просъществува три години. Ако е правилно, че и този завършва, ще е издържал рекордно кратко-7 месеца.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР