Мария и Дерек Бродус и трите им малки деца се

...
Мария и Дерек Бродус и трите им малки деца се
Коментари Харесай

Зловещият наблюдател от булевард 657: Когато мечтаният дом се превръща в кошмар

Мария и Дерек Бродус и трите им дребни деца се готвят да се нанесат в новия си дом на бул. 657 в Уестфийлд, Ню Джърси, Съединени американски щати.

За къщата, издигната през 1905 година, със 6 спални и 3 и половина бани, Бродус споделят, че това е техният „ дом-мечта ”. Тя се намира единствено на няколко пресечки от къщата, в която прекарва детството си Мария, в един от 30-те най-безопасни градове в Съединените щати. Семейство Броудс се надява, че премествайки се в идиличния квартал, ще защитят децата си от неприятно въздействие и престъпност.

Съвсем скоро те щели да схванат, че са сбъркали.

Само три дни по-късно те получават мистериозно писмо от човек, който по-късно става прочут като „ Наблюдателя ”.

Белият плик с огромни печатни букви е адресиран до „ новия притежател ” на парцела. Според New York Magazine бележката започвала извънредно общително.

„ Най-скъпи нови съседи от бул. 657, позволете ми да ви поздравявам с добре пристигнали в квартала ”.

Скоро тонът щял да се промени. В идващите редове на писмото анонимният адресант твърдял, че домът, ситуиран на 45 минути отвън Ню Йорк е „ бил обект на моето семейство от десетилетия и защото наближава неговия 110 рожден ден, аз бях претрупан да следя и очаквам второто му идване. Дядо ми е гледал къщата през 20-те години на предишния век, а татко ми е гледал през 60-те години. Сега е моето време ”.

„ Знаете ли какво се крие в стените на бул. 657? Защо сте тук? Ще схвана ”, пишело в писмото.

So glad they making a season 2 of “The Watcher!! ”
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР