Мария Габриел и Николай Денков водят преговорите и мисля, че

...
Мария Габриел и Николай Денков водят преговорите и мисля, че
Коментари Харесай

 ГЕРБ и ПП-ДБ били близко до МС, ПП предлагали имената, искали да носят отговорността  

Мария Габриел и Николай Денков водят договарянията и мисля, че са доста близо до взимане на решение, само че до момента в който няма резултат, нищо не е контрактувано. Това разяснява водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

" Политическа партия желаят сами да си носят отговорност, в това число и с политически лица, ние с Демократична България отговаряме на техните условия. Ако има утвърдени специалисти от по- необятен набор и те ги одобряват, само че това е тяхно право ", изясни той по отношение на бъдещия състав на кабинета.


Според него е хубаво и Мария Габриел да предлага имена на министри.
" Много е тежко времето, не е по силите на една партия, само че те имат високо самочувствие от Промяната ", разяснява Борисов.

Относно обвиняванията на някогашната " Мис България " Ивайла Бакалова, която в сряда даде показания по аферата " Барселонагейт ", той отсече, че не я познава.

Тя беше избрана като основен очевидец от шефа на Антикорупционния фонд Бойко Станкушев. Манекенката разгласи, че е била заплашвана, само че не се опасява за живота си.

" Аз не я познавам тази жена, в никакъв случай, по никакъв метод не съм се срещал с нея. След като направихме правосъдната промяна, става очевидно съвременно всеки - Бойко Борисов, Бойко Борисов... оставете ме към този момент, две години не сме на власт, нямате ли си друга фигура. Не я познавам, по какъв начин може да знае за мен човек нещо, щом аз не го познавам ", отсече той.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР