Мария Бакалова ще участва в нова шпионска комедия със Себастиан

...
Мария Бакалова ще участва в нова шпионска комедия със Себастиан
Коментари Харесай

Мария Бакалова ще участва в нова шпионска комедия със Себастиан Стан

Мария Бакалова ще взе участие в нова шпионска комедия със Себастиан Стан, съобщава " Дедлайн ". Проектът е в ранна фаза на разработка и няма заглавие, само че е известно, че сюжетът ще се върти към несполучлив двоен сътрудник.

Сценарист ще бъде Джени Бикс, която стана известна с кино лентата " Най-великият шоумен ". Режисьор най-вероятно ще бъде Пол Фейг, който стои зад комедии като " Шаферки ", " Ловци на духове 3 " и " Шпиони ". Себастиан Стан е прочут с функциите си на Картър Бейзен в " Клюкарка " и Ти Джей Хамънд в " Политически животни ". Има номинации за награди " Еми " и " Златен глобус ". Той е част и от киновселената на " Марвел ". Участва в " Капитан Америка: Първият отмъстител " (2011 г.), " Капитан Америка: Зимният боец " (2014), " Капитан Америка: Гражданска война " (2016) и " Черната пантера " (2018).

Мария Бакалова проби в Холивуд с присъединяване си в " Борат 2 " на Саша Барън Коен. Ролята й донесе и номинация за " Оскар " в категорията за поддържаща роля. Бакалова се снима и в продуцирания от София Копола Fairyland. Българската актриса също влезе в киновселената на " Марвел " с облика на кучето Космо в " Пазителите на галактиката 3 ", който ще тръгне по кината при започване на май.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР