Мария Ангелова е новият директор Човешки ресурси“ в МЕТРО България.

...
Мария Ангелова е новият директор Човешки ресурси“ в МЕТРО България.
Коментари Харесай

Мария Ангелова е новият директор „Човешки ресурси“ на МЕТРО България

Мария Ангелова е новият шеф „ Човешки запаси “ в МЕТРО България. Преди това тя е началник на същия бранш в компанията – служба, която заема от февруари 2020 година С новата си позиция тя се причислява и към Борда на шефовете на МЕТРО България.

„ Гордея се, че непрестанно развиваме екипа си. Обръщаме особено внимание на образованието на хората и разширяваме полето на техните благоприятни условия за рационализиране “, споделя тя.

Независимо от компликациите, тя в никакъв случай не се отхвърля от главната си цел – да развива хората в компанията и да се грижи за тяхното здраве, благополучие и успеваемост на работното място. Отдадеността ѝ към работата е в основата на доста от триумфите на МЕТРО България през последните две години.

Мария става част от МЕТРО в извънредно предизвикателни времена малко преди началото на пандемията от COVID-19. Умело оглавява междуфункционалния екип, образуван за справяне с рецесията, и поставя съвсем денонощни старания за запазване живота и здравето на чиновниците в компанията. Наред с това са и функционалните цели на екип „ Човешки запаси “, които тя има грижата да развива в няколко посоки – привличане на гении, образование и развиване на чиновниците, оценка на представянето и капацитета, резистентен и виновен бизнес. Всички изброени носят на МЕТРО България влиятелното отличие ТОП Работодател, което компанията получава в продължение на пет следващи години.

„ Винаги съм желала компанията, в която работя, да основава условия за спокойна и удовлетворяваща работа, тъй че когато всеки се прибере у дома, да може пълноценно да се отдаде на фамилията си. Един от главните ми цели е хората да се усещат добре на работното си място и да са задоволени от достиженията си “, добавя Мария Ангелова. има повече от 20 години опит в региона на човешките запаси в разнообразни мултинационални компании в областта на производството и бързооборотните артикули. Завършила е „ Политология “ в Софийски университет „ Св. Климент Охридски “. Има двама сина.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР