Марица записа девета поредна победа за рекордно кратко времеМарица Пловдив

...
Марица записа девета поредна победа за рекордно кратко времеМарица Пловдив
Коментари Харесай

Марица записа девета поредна победа за рекордно кратко време

Марица записа девета поредна победа за рекордно малко време
Марица Пловдив записа втората си най-бърза победа от началото на сезона в Националната волейбола лига, откакто победи домакина Славия с 3:0 (25:6, 25:11, 25:5) за 47 минути, съобщи кореспондент на БГНЕС. В столичната зала "Панайот Пондалов" имаше единствено един тим и това бе този на шампионките.

Марица стартира дуела стремително и поведе с 8:0, а маричанки затвориха без проблем първата част с 25:6 след сполучлива офанзива на Александра Миланова. Във втората част шампионките още веднъж направиха сериозна преднина при започване на гейма и без проблем го затвориха след ас на Добрина Христоскова за 25:11. В третият гейм девойките на Иван Петков още веднъж бяха безапелационни и след несполучлива офанзива на състезателката на Славия Валентина Манолова мачът свърши - 25:5.

Топреализатор в дуела стана Симона Димитрова с 16 точки, следвана от Александра Миланова с 12. За Славия най-резултатна стана Валентина Манолова едвам с пет точки. Марица е водач в НВЛ без загуба и изгубен гейм със извоювани 27 точки и 27 гейма. Славия е на шеста позиция с девет извоювани точки.

През идната седмица за Марица още веднъж предстоят две срещи. В сряда, 6 февруари, от 17:00 б.в. маричанки гостуват на международния и европейски клубен първенец ВакъфБанк (Истанбул) в Анкара в четвърта среща от Група "А" на Шампионската лига. На 10 февруари, неделя, от 18:00 ч. в зала "Колодрума" "жълто-сините" одобряват Берое (Стара Загора) в среща от 10-ия кръг в НВЛ, която се явява и първо домакинство на шампионките за 2019-а година. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР