Марица стартира днес своята зимна подготовка. В 10:30 часа старши-треньорът

...
Марица стартира днес своята зимна подготовка. В 10:30 часа старши-треньорът
Коментари Харесай

Марица започна подготовка с двама нови

Марица започва през днешния ден своята зимна подготовка. В 10:30 часа старши-треньорът на отбора Николай Димитров, неговите помощници Кирил Андонов, Йордан Влашки и анализаторът Стойчо Драмов изведоха група от 29 футболисти. Те няма да разчитат на Мартин Лазов през пролетния полусезон. Първо занятие през днешния ден направиха новопривлеченият от Крумовград нападател Георги Трифонов, както и Олджай Алиев, който се завърна в тима. Двама футболисти ще изкарат експериментален интервал и също организираха подготовка през днешния ден. В отбора се завърнаха и Теодор Фърков и Борислав Дончев, които бяха преотстъпени през предишния полусезон надлежно в Локомотив II и Борислав Първомай. С тима упражняваха и юношите Сали Садъков, Станислав Василев и вратарят Виктор Петков.

Всички футболисти са здрави и в добра кондиция. През идващите дни маричани ще упражняват двуразово в Пловдив и на терена в село Войсил.

Ясна е и програмата за зимната подготовка на „ жълто-сините “. Първата контролна среща за отбора е на 14 януари против елитния Арда. От 18 до 30 януари съставът ще организира зимен предварителен лагер в Анталия.

По време на лагера Марица ще изиграе три другарски срещи – против македонския Академия Пандев на 22 януари, съветския Волга Уляновск на 25 януари и полския Ресовия Жешов на 29 януари.

След връщането на маричани в Пловдив е планувана още една инспекция против различен отбор от българския хайлайф - пловдивският Локомотив. Мачът ще се играе на 3 февруари. Очаква се шампионатът във Втора лига да се възобнови към 11 февруари.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР