Mario Biondi ще пее в Летен Театър, Варна на 17

...
Mario Biondi ще пее в Летен Театър, Варна на 17
Коментари Харесай

Големият Mario Biondi с концерт във Варна

Mario Biondi ще пее в Летен Театър, Варна на 17 юни 2024 година Вечерта ще е специфична, тъй като дружно със международната соул звезда, в града идва и забележителната му група от музиканти.

Емблематичният топъл и секси тембър на Mario, комбиниран със сдържаното му и елегантно театрално държание, съвършената селекция на музиканти и изобилието от прочувствени шлагери дават обещание един сантиментален концерт на международно равнище, който ще получи най-хубавата си локация, а точно хубостта на Летен спектакъл! Очакваме Варна да притегли влюбени в музиката на Mario Biondi фенове от цяла България.

Характерният бездънен глас на Mario Biondi е топъл и сетивен, само че по едно и също време с това явен и убеден.

Роден като Mario Ranno, той открива любовта си към музиката още в детска възраст, слушайки разнообразни музикални осъществявания дружно с татко си - артистът Stefano Biondi, от който в символ на респект по-късно взема театралния си псевдоним.

Богатия житейски опит на Mario Biondi му оказва помощ да се оформи и стигне до сегашният си статут на звездна на международната соул музика. Пял е в църковни хорове, бил е студиен артист, редом с това учи музика и британски език, който издига до съвършено равнище.

Mario е роден в Катания, Сицилия и не е мъчно да се досетим, че още от дребен е обожател на соул музиката. През 1988 година стартира да открива концертите на огромни имена, включително и на легендата Ray Charles. Големият му пробив идва с японското издание на сингъла This Is What You Are, достигнал до известния водещ в BBC1 Norman Jay, който се влюбва в песента и я популяризира измежду радиостанциите в цяла Европа. Нататък следват доста топ сингли в международни ранглисти, турнета, хитове… претъпкани зали!

Концертът на Mario Biondi 20.00 часа.

Билети в системата на Eventim.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР