Марин Тодоров заяви, че като ученичка Крисия има достатъчно задължения

...
Марин Тодоров заяви, че като ученичка Крисия има достатъчно задължения
Коментари Харесай

Всички Се Чудеха Какво Се Случи Между Тях! Бащата На Крисия Най-Накрая Разкри Истината За Раздялата Й Със Слави!

Марин Тодоров съобщи, че като ученичка Крисия има задоволително отговорности и за нея е невероятно да ги съчетава с изявите при Слави.

Родителят на надарената певица показа, че той дава отговор за бъдещите й изяви и за идващия месец тя има две участия в Пловдив и едно в София.

Той призна, че дъщеря му е доста щастлива от опцията да покаже гения си пред всички, които я обичат. Марин Тодоров завърши, че договорът й със „ Седем осми “ е преустановен по взаимно единодушие и в тази ситуация няма никакви драми. Крисия продължава независимата си кариера, запазвайки другарски връзки със Слави Трифонов.

Въпреки, че татко й не уточни действителната причина за раздялата й с учиндолеца, Хот сцена разкри каква е тя. Причината е напълно финансова, оповестява изданието.

От изявите на Крисия, Слави Трифонов прибирал комисионна в размер на 50% от хонорара й. Но в тази ситуация става въпрос за съществени приходи, защото при започване на съдействието си със Слави, надарената певица имаше по 4-5 участия седмично.

Според слуховете, в касата на „ Седем осми “ има приходи над 1 милион лева от изявите на надарената Крисия.

Звездата на чаровната разградчанка изгря, когато тя беше едвам на 9 години. От самото начало тя беше любимка на Слави и той имаше огромни проекти за нея. Шоуменът й обещаваше звездна кариера.

Но след раздялата с него, тя няма да се изяви на концерта на бенда в Лондон. За сметка на това в него ще вземат участие Хасан и Ибрахим, написа Хот сцена.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР