Марихуаната е свързана с хронично състояние на повръщане, което лекарите

...
Марихуаната е свързана с хронично състояние на повръщане, което лекарите
Коментари Харесай

Марихуаната може да предизвика интензивно повръщане в тайнствено, болезнено състояние


Марихуаната е обвързвана с хронично положение на повръщане, което лекарите се пробват да схванат, до момента в който от ден на ден страни легализират растението за здравна и развлекателна приложимост.

Kaiser Health News заяви, че синдромът на канабиноидния хиперемезис става все по-отчетлив в заведенията за незабавна помощ, като пациентите оповестяват за епизоди на повръщане и мощни болки в стомаха. Състоянието визира дребен % от непрекъснатите консуматори - хора, които пушат всеки ден в продължение на дълъг интервал от време. Те мъчно се лекуват, тъй като синдромът не е добре изследван и няма различен диагностичен тест, с изключение на изключването на други аргументи за положението. Очаквано, единственото известно решение е да се спре пушенето.

От болница „ Scripps Mercy ” в Сан Диего обявиха, че има най-малко едно лице, описващо тези признаци всеки ден в незабавното поделение. Въпреки че лекарите би трябвало да стигнат до корена на аргументите за повръщането, то може да има връзка с това по какъв начин марихуаната взаимодейства с нервната система.

Когато става дума за лекуване на синдрома на канабиноидния хиперемезис, медикаментите срещу гадене нормално не оказват помощ, макар че горещата баня може да помогне за облекчение.

Докато марихуаната нормално се счита за доброкачествено лекарство, проучванията демонстрират някои дефекти на растението. В едно изследване, оповестено предходната година, учени в Норвегия са употребявали данни за здравето от групи близнаци, с цел да открият, че злоупотребата е обвързвана с психотични разстройства като шизофрения.

В същото време тя има редица изгоди за здравето, в това число и за проблемите на психологичното здраве. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР